Vrijwilligers MFC de Hardenberg BEDANKT

Vrijwilligers MFC de Hardenberg BEDANKT

Vrijwilligers MFC de Hardenberg BEDANKT MFC De Hardenberg Finsterwolde

Geschreven door:
, 3 december 2023

Vrijwilligers MFC de Hardenberg BEDANKT

Ieder jaar op 7 december staat Nederland even stil bij de vele vrijwilligers die zich ongelofelijk nuttig maken en de drijvende kracht zijn in vele organisaties zoals ook bij het sportbedrijf van Stichting MFC de HARDENBERG in Finsterwolde.
Voor de vrijwilligers van MFC DE HARDENBERG is het de eerste vrijwilligers dag en wel een memorabele. Want dankzij de inzet van jullie vrijwilligers heeft het burgerinitiatief een kans van slagen gekregen en heeft het sportcomplex en overdekt zwembad op de Hardenberg een doorstart kunnen maken.
Met z’n allen hebben we het ongelofelijke gepresteerd, wat velen nooit hadden verwacht. We staan nu aan de vooravond van de feitelijke overname en vanaf week 50 zal de koopakte bij de notaris worden gepasseerd en is Stichting MFC de Hardenberg eigenaar en exploitant van het volledige sportcomplex en zwembad
Vanaf 4 september hebben de vrijwilligers laten zien waar ze toe in staat zijn en daar is het bestuur van MFC DE HARDENBERG super trots op.
We zijn blij dat dit grootse burgerinitiatief in Gemeente Oldambt is geslaagd, met dank en waardering voor al onze vrijwilligers.

Het Bestuur
Stichting MFC de Hardenberg

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Nationale dodenherdenking, maak het bespreekbaar - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Nationale dodenherdenking, maak het bespreekbaar

28 april 2024 - Een zaterdagavond midden in de meivakantie. En toch herdenken we altijd weer op 4 mei de Nederlandse gevallenen uit de tweede wereldoorlog en ui de daaropvolgende oorlogen en missies waar Nederland... lees verder »

Zwemmen meest effectieve sport om af te vallen - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Zwemmen meest effectieve sport om af te vallen

23 april 2024 - Ontdek het geheim om fit te blijven! Ook voedingsdeskundigen erkennen dat zwemmen gewichtsverlies bevordert, ook op latere leeftijd. Blijf niet in het duister tasten over hoe je gezond en actief kunt... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.