Fitnesscentrum Finsterwolde

Fitnesscentrum Finsterwolde - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Kom je uit de Blauwestad of omgeving en wil je fitnessen of sporten wanneer het jou uitkomt? Kom dan sporten in het sportcomplex van sportbedrijf MFC de Hardenberg. Onze fitnessruimte is voorzien van diverse fitnessapparatuur en wordt geheel verzorgd door Ron Haans.

Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum Finsterwolde
Bij Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum Finsterwolde kun je sporten wanneer jij dat wilt: overdag of ’s avonds, doordeweeks, in het weekend en zelfs op feestdagen. Bij onze sportschool in de Hardenberg in Finsterwolde kun je terecht voor groepslessen, fitness, revalidatie, conditie opbouwen en afslanken.Kinderfeest 2024 Finsterwolde - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Kinderfeest 2024 Finsterwolde

14 juni 2024 - Kinderfeest 2024 in het Luppenspark voor alle basisschool kinderen. Op zondag 23 juni 11.00 uur, organiseert ACF het jaarlijks kinderfeest voor de basisschool kinderen van 5 t/m 12 jaar. Veel... lees verder »

Sportcomplex rookvrij - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Sportcomplex rookvrij

14 juni 2024 - Vanaf 4 juli is het terrein rondom het sportcomplex De Hardenberg in Finsterwolde rookvrij! De kinderraad van KC de bouwsteen heeft een verzoek ingediend bij de school directie en de gemeente... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.