Fitnesscentrum Finsterwolde

Fitnesscentrum Finsterwolde - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Kom je uit de Blauwestad of omgeving en wil je fitnessen of sporten wanneer het jou uitkomt? Kom dan sporten in het sportcomplex van sportbedrijf MFC de Hardenberg. Onze fitnessruimte is voorzien van diverse fitnessapparatuur en wordt geheel verzorgd door Ron Haans.

Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum Finsterwolde
Bij Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum Finsterwolde kun je sporten wanneer jij dat wilt: overdag of ’s avonds, doordeweeks, in het weekend en zelfs op feestdagen. Bij onze sportschool in de Hardenberg in Finsterwolde kun je terecht voor groepslessen, fitness, revalidatie, conditie opbouwen en afslanken.Staatssecretaris Hans Vijlbrief naar de Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Staatssecretaris Hans Vijlbrief naar de Hardenberg

18 september 2023 - 27 september om 19.00 uur zal staatssecretaris Hans Vijlbrief een bezoek brengen aan Sportbedrijf MFC de Hardenberg. Hij zal in gesprek gaan met bestuursleden van de Stichting die het complex van de... lees verder »

Zwemles vergoeding bij weinig inkomen - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Zwemles vergoeding bij weinig inkomen

16 september 2023 - Je kunt een aanvraag doen voor vergoeding van het behalen van diploma A en B en aanvullend diploma C. Eventueel kun je ook een aanvraag doen voor vergoeding van zwemkleding. Hiervoor is een regeling... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.