Activiteiten zwembad

Activiteiten zwembad - MFC De Hardenberg Finsterwolde

In zwembad De Hardenberg worden tal van sportieve en leuke wateractiviteiten georganiseerd. Onderaan deze pagina vindt u de activiteitenagenda, en meer informatie over het aanmelden voor de activiteiten.

Aquajoggen
Aquajoggen zijn loopbewegingen in het water, zonder de bodem te raken. Deze vorm van sporten voorkomt schokbewegingen door het lichaam, waardoor de kans op blessures aanzienlijk minder dan bij andere sporten.

  • Dinsdag 19.00 uur
  • Donderdag 9.30 uur
  • Donderdag 19.00 uur


Fifty-fit
Wil je sporten voor de gezelligheid en je gezondheid? Dan is fifty-fit iets voor jou. Met deze lessen, speciaal voor 50+`ers, beweeg je actief in het water. Lichaamsbeweging in het water voelt prettiger aan en zorgt voor ontspannen spieren. Goed voor lichaam en geest!

  • Maandag 10.30 uur
  • Vrijdag 10.30 uur


Therapiezwemmen
Deze les is speciaal voor mensen die lichamelijke klachten hebben en gedoseerd willen bewegen.

  • Dinsdag 13.00 uur
  • Donderdag 13.00 uur


Ouder & kind zwemmen
Wil jij als vader of moeder samen met je baby, kleuter of peuter bewegen? Dat is mogelijk tijdens het ouder & kind zwemmen. Is je baby 3 maanden, dan kun je al beginnen. Door op jonge leeftijd samen met je kind te zwemmen raakt ze vertrouwd met water. Ook is het voor kinderen een prettige en makkelijke vorm van bewegen. Tijdens het ouder & kind zwemmen doen we tal van oefeningen, hierbij is de houding van het kind en de manier van vasthouden van de ouder onderdeel.

  • Dinsdag 10.30 uur
  • Donderdag 9.00 uur

Aanmelden voor de zwemactiviteiten

U kunt zich aanmelden voor de zwemactiviteiten via de website van Zwemschool Henny de Groot.

Activiteitengenda**
**Alle aangegeven tijden zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. Bij vragen mag u altijd contact met ons opnemen

Staatssecretaris Hans Vijlbrief naar de Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Staatssecretaris Hans Vijlbrief naar de Hardenberg

18 september 2023 - 27 september om 19.00 uur zal staatssecretaris Hans Vijlbrief een bezoek brengen aan Sportbedrijf MFC de Hardenberg. Hij zal in gesprek gaan met bestuursleden van de Stichting die het complex van de... lees verder »

Zwemles vergoeding bij weinig inkomen - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Zwemles vergoeding bij weinig inkomen

16 september 2023 - Je kunt een aanvraag doen voor vergoeding van het behalen van diploma A en B en aanvullend diploma C. Eventueel kun je ook een aanvraag doen voor vergoeding van zwemkleding. Hiervoor is een regeling... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.