Zwemles in De Hardenberg Finsterwolde

Zwemles in De Hardenberg Finsterwolde - MFC De Hardenberg Finsterwolde

In het zwembad van sportbedrijf MFC de Hardenberg in Finsterwolde kan jong en oud leren zwemmen. De zwemlessen in ons nette instructiebad worden verzorgd door Zwemschool Henny de Groot op vaste dagen en tijden.

Meer informatie en aanmelden voor zwemles
Overweegt u het volgen van zwemlessen in zwembad De Hardenberg? Voor alle informatie over tijden en tarieven, en voor het aanmelden verwijzen we u door naar de website van Zwemschool Henny de Groot.

Stichting Leergeld is er ook voor zwemles

Laag inkomen en toch zwemles? Dit is mogelijk met behulp van Stichting Leergeld. Een aanvraag om leergeld kunt u eenvoudig online doen via de website van Stichting Leergeld. Heeft u hier hulp bij nodig, neem dan contact met ons op.

Staatssecretaris Hans Vijlbrief naar de Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Staatssecretaris Hans Vijlbrief naar de Hardenberg

18 september 2023 - 27 september om 19.00 uur zal staatssecretaris Hans Vijlbrief een bezoek brengen aan Sportbedrijf MFC de Hardenberg. Hij zal in gesprek gaan met bestuursleden van de Stichting die het complex van de... lees verder »

Zwemles vergoeding bij weinig inkomen - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Zwemles vergoeding bij weinig inkomen

16 september 2023 - Je kunt een aanvraag doen voor vergoeding van het behalen van diploma A en B en aanvullend diploma C. Eventueel kun je ook een aanvraag doen voor vergoeding van zwemkleding. Hiervoor is een regeling... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.