Zwemles in De Hardenberg Finsterwolde

Zwemles in De Hardenberg Finsterwolde - MFC De Hardenberg Finsterwolde

In het zwembad van sportbedrijf MFC de Hardenberg in Finsterwolde kan jong en oud leren zwemmen. De zwemlessen in ons nette instructiebad worden verzorgd door Zwemschool Henny de Groot op vaste dagen en tijden.

Meer informatie en aanmelden voor zwemles
Overweegt u het volgen van zwemlessen in zwembad De Hardenberg? Voor alle informatie over tijden en tarieven, en voor het aanmelden verwijzen we u door naar de website van Zwemschool Henny de Groot.

Stichting Leergeld is er ook voor zwemles

Laag inkomen en toch zwemles? Dit is mogelijk met behulp van Stichting Leergeld. Een aanvraag om leergeld kunt u eenvoudig online doen via de website van Stichting Leergeld. Heeft u hier hulp bij nodig, neem dan contact met ons op.

Opleiding toezichthouder van start op 4 maart - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Opleiding toezichthouder van start op 4 maart

21 februari 2024 - Om te kunnen starten met een eerste groep vrijwilligers op te leiden tot toezichthouder zwembaden, hadden we 10 aanmeldingen nodig. Dit aantal hebben we bereikt, waardoor we nu zo spoedig mogelijk... lees verder »

Broeznnn op de Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Broeznnn op de Hardenberg

17 februari 2024 - Laatste pubquiz met Henk de Haan 8 maart is het weer zover ! De laatste pubquiz gaan we Broez'n ! We sluiten dit seizoen af met een knotsgekke avond onder leiding van Henk de Haan. Pom pom... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.