Zwemles in De Hardenberg Finsterwolde

Zwemles in De Hardenberg Finsterwolde - MFC De Hardenberg Finsterwolde

In het zwembad van sportbedrijf MFC de Hardenberg in Finsterwolde kan jong en oud leren zwemmen. De zwemlessen in ons nette instructiebad worden verzorgd door Zwemschool Henny de Groot op vaste dagen en tijden.

Meer informatie en aanmelden voor zwemles
Overweegt u het volgen van zwemlessen in zwembad De Hardenberg? Voor alle informatie over tijden en tarieven, en voor het aanmelden verwijzen we u door naar de website van Zwemschool Henny de Groot.

Stichting Leergeld is er ook voor zwemles

Laag inkomen en toch zwemles? Dit is mogelijk met behulp van Stichting Leergeld. Een aanvraag om leergeld kunt u eenvoudig online doen via de website van Stichting Leergeld. Heeft u hier hulp bij nodig, neem dan contact met ons op.

Kom over de Brug Festival - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Kom over de Brug Festival

17 mei 2024 - Dit eendaagse festival wordt een dag die verbinding maakt tussen kunst, ambacht, ambachtelijk geproduceerd voedsel en ons cultureel landschap. Maar ook een dag van verbinding tussen Blauwestad en de... lees verder »

Ontwikkel sessie voor een mooie toekomst voor de Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Ontwikkel sessie voor een mooie toekomst voor de Hardenberg

11 mei 2024 - Onder leiding van Jorien de Leeuw, adviseur jongerenparticipatie, traineeprogramma’s en talentcoach hebben de bestuursleden van Stichting MFC de Hardenberg een waardevolle “ontwikkel” ochtend... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.