Zwembad De Hardenberg Finsterwolde

Sportbedrijf MFC de Hardenberg beschikt over een recent gerenoveerd overdekt zwembad. Het bad heeft een beweegbare bodem en is uitermate geschikt voor diverse activiteiten, zoals peuterzwemmen, therapiezwemmen en aquajogging.

Het instructiebad heeft vier banen met een lengte van 25 meter. De watertemperatuur is altijd +30 graden Celsius, wat het bad uniek maakt in de regio Oost-Groningen. Het zwembad is toegankelijk voor alle doelgroepen, waaronder mindervaliden.

Zwemlessen

Wilt u uw kind veilig en vertrouwd zwemonderwijs laten volgen in ons zwembad? Het zwemonderwijs en het toezicht is in beheer van Zwemschool Henny de Groot. Meer informatie over zwemlessen en diplomazwemmen vindt u op deze pagina.

Zwemactiviteiten

Er worden tal van activiteiten georganiseerd in zwembad De Hardenberg, zoals aquajoggen, fifty-fit en ouder & kind zwemmen. Een overzicht van alle zwemactiviteiten vindt u hier.

Recreatief zwemmen

De gehele week zijn er ruime mogelijkheden voor particulier bezoek in ons overdekte zwembad voor recreatief en banen zwemmen. Informatie over de openingstijden vindt u op deze pagina.

Zwembad huren voor een zwemfeestje of andere gelegenheid?

Wilt u een zwemfeestje voor de kinderen organiseren? Dat is mogelijk in ons zwembad. Ook kunt u het ghele zwembad afhuren, bijvoorbeeld voor wateractiviteiten met uw zwemclub, of voor een sportief bedrijfsuitje. Informatie over tarieven en reserveren vindt u op deze pagina.

Kinderfeest 2024 Finsterwolde - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Kinderfeest 2024 Finsterwolde

14 juni 2024 - Kinderfeest 2024 in het Luppenspark voor alle basisschool kinderen. Op zondag 23 juni 11.00 uur, organiseert ACF het jaarlijks kinderfeest voor de basisschool kinderen van 5 t/m 12 jaar. Veel... lees verder »

Sportcomplex rookvrij - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Sportcomplex rookvrij

14 juni 2024 - Vanaf 4 juli is het terrein rondom het sportcomplex De Hardenberg in Finsterwolde rookvrij! De kinderraad van KC de bouwsteen heeft een verzoek ingediend bij de school directie en de gemeente... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.