Zwembad De Hardenberg Finsterwolde

Sportbedrijf MFC de Hardenberg beschikt over een recent gerenoveerd overdekt zwembad. Het bad heeft een beweegbare bodem en is uitermate geschikt voor diverse activiteiten, zoals peuterzwemmen, therapiezwemmen en aquajogging.

Het instructiebad heeft vier banen met een lengte van 25 meter. De watertemperatuur is altijd +30 graden Celsius, wat het bad uniek maakt in de regio Oost-Groningen. Het zwembad is toegankelijk voor alle doelgroepen, waaronder mindervaliden.

Zwemlessen

Wilt u uw kind veilig en vertrouwd zwemonderwijs laten volgen in ons zwembad? Het zwemonderwijs en het toezicht is in beheer van Zwemschool Henny de Groot. Meer informatie over zwemlessen en diplomazwemmen vindt u op deze pagina.

Zwemactiviteiten

Er worden tal van activiteiten georganiseerd in zwembad De Hardenberg, zoals aquajoggen, fifty-fit en ouder & kind zwemmen. Een overzicht van alle zwemactiviteiten vindt u hier.

Recreatief zwemmen

De gehele week zijn er ruime mogelijkheden voor particulier bezoek in ons overdekte zwembad voor recreatief en banen zwemmen. Informatie over de openingstijden vindt u op deze pagina.

Zwembad huren voor een zwemfeestje of andere gelegenheid?

Wilt u een zwemfeestje voor de kinderen organiseren? Dat is mogelijk in ons zwembad. Ook kunt u het ghele zwembad afhuren, bijvoorbeeld voor wateractiviteiten met uw zwemclub, of voor een sportief bedrijfsuitje. Informatie over tarieven en reserveren vindt u op deze pagina.

Staatssecretaris Hans Vijlbrief naar de Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Staatssecretaris Hans Vijlbrief naar de Hardenberg

18 september 2023 - 27 september om 19.00 uur zal staatssecretaris Hans Vijlbrief een bezoek brengen aan Sportbedrijf MFC de Hardenberg. Hij zal in gesprek gaan met bestuursleden van de Stichting die het complex van de... lees verder »

Zwemles vergoeding bij weinig inkomen - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Zwemles vergoeding bij weinig inkomen

16 september 2023 - Je kunt een aanvraag doen voor vergoeding van het behalen van diploma A en B en aanvullend diploma C. Eventueel kun je ook een aanvraag doen voor vergoeding van zwemkleding. Hiervoor is een regeling... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.