Sportcafé De Hardenberg Finsterwolde

Bij binnenkomst van sport- en recreatiecomplex MFC de Hardenberg treft u een uitgebreid, veelzijdig en sfeervol sportcafé aan. De entree van het sportcafé is voorzien automatische deuropeners, waardoor het café tevens toegankelijk is voor mindervaliden. Wees welkom en geniet van een heerlijk vers kopje koffie.

De gezellige horecaruimte is na de doorstart in september 2023 gerestyled en voorzien van twee heerlijke Chesterfield loungebanken en breedbeeldtelevisie waarop u uw favoriete sporten kunt volgen. Er is gratis wifi en ook een leuke kinder/knutselruimte.

Het sportcafé is het bruisend hart van het complex. Door de unieke glazen pui is het mogelijk om aan de ene kant de sporters in de sporthal te volgen, en u kunt aan de andere zijde de zwemvorderingen van uw zoon/dochter volgen in het zwembad. Dit alles terwijl u geniet van onze heerlijke koffie, of een hapje en drankje, verkrijgbaar aan de sportbar.

Sportcafé De Hardenberg huren

Het sportcafé kan middels een wand gedeeld worden in twee ruimtes, waarmee de mogelijkheid is ontstaan om het deels aan te kunnen bieden aan verenigingen, bedrijven en/of particulieren. Wilt u besloten vergaderen of de zaal huren voor een feestje of besloten partij? U kunt hierbij denken aan:

  • Huwelijksfeest
  • Babyshower
  • Verjaardagsfeest
  • Uitje met bedrijf, hobbyclub of vereniging
  • Oefenen met de toneelvereniging of anderszins

Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden bij MFC De Hardenberg.

Tarieven sportcafé huren
Bij het bepalen van het uurtarief voor de huur van sportcafé De Hardenberg maken wij onderscheid tussen verenigingen en commerciële partijen. Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op of ga naar het aanvraagformulier en reserveer een zaal in ons sportcafé. Wij nemen altijd contact met u op om uw wensen door te spreken en de reservering definitief te maken.

  • Verenigingen: € 25,- per dagdeel
  • Commerciële partijen: € 50,- per dagdeel

Klik op onderstaande knop om direct naar het reserveringsformulier te gaan. Neem bij vragen of onduidelijkheden gerust eerst contact met ons op.

Staatssecretaris Hans Vijlbrief naar de Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Staatssecretaris Hans Vijlbrief naar de Hardenberg

18 september 2023 - 27 september om 19.00 uur zal staatssecretaris Hans Vijlbrief een bezoek brengen aan Sportbedrijf MFC de Hardenberg. Hij zal in gesprek gaan met bestuursleden van de Stichting die het complex van de... lees verder »

Zwemles vergoeding bij weinig inkomen - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Zwemles vergoeding bij weinig inkomen

16 september 2023 - Je kunt een aanvraag doen voor vergoeding van het behalen van diploma A en B en aanvullend diploma C. Eventueel kun je ook een aanvraag doen voor vergoeding van zwemkleding. Hiervoor is een regeling... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.