Sporthal De Hardenberg Finsterwolde

De sporthal van MFC de Hardenberg in Finsterwolde leent zich uitstekend voor tal van sportieve activiteiten. U kunt zich aansluiten bij verschillende verenigingen, waar diverse sporten kunnen worden beoefend zoals tafeltennis, zaalvoetbal, judo, badminton en hockey. Binnenkort zullen hier pickleball en handboogschieten aan worden toegevoegd. Op deze pagina geven wij u een kleine foto-impressie van de sporthal.

Sporthal De Hardenberg huren

Wilt u met uw familie een volleybal toernooi organiseren of met uw bedrijf lekker voetballen in de sporthal? Middels de scheidingswand kan de sporthal worden opgedeeld. U kunt de sporthal hierdoor in zijn geheel of gedeeltelijk huren voor een gezellige sportieve activiteit. Aansluitend kunt u terecht in het gezellige sportcafé voor een hapje en een drankje.

Tarieven sporthal huren
De uurtarieven voor het huren van sporthal De Hardenberg zijn als volgt:

  • Hele sporthal : € 32,50 per uur
  • 2/3 deel sporthal: € 22,50 per uur
  • 1/3 deel sporthal: € 12,50 per uur
  • Commerciële tarieven op aanvraag

Klik op onderstaande knop om direct naar het aanvraagformulier sporthal huren te gaan. Neem bij vragen of onduidelijkheden gerust eerst contact met ons op.

Staatssecretaris Hans Vijlbrief naar de Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Staatssecretaris Hans Vijlbrief naar de Hardenberg

18 september 2023 - 27 september om 19.00 uur zal staatssecretaris Hans Vijlbrief een bezoek brengen aan Sportbedrijf MFC de Hardenberg. Hij zal in gesprek gaan met bestuursleden van de Stichting die het complex van de... lees verder »

Zwemles vergoeding bij weinig inkomen - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Zwemles vergoeding bij weinig inkomen

16 september 2023 - Je kunt een aanvraag doen voor vergoeding van het behalen van diploma A en B en aanvullend diploma C. Eventueel kun je ook een aanvraag doen voor vergoeding van zwemkleding. Hiervoor is een regeling... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.