Uitbreiding bestuur Stichting MFC de Hardenberg

Uitbreiding bestuur Stichting MFC de Hardenberg

Uitbreiding bestuur Stichting MFC de Hardenberg MFC De Hardenberg Finsterwolde

Geschreven door:
, 25 oktober 2023

Het bestuur van Stichting MCF de Hardenberg heeft uitbreiding gevonden in drie geweldige mensen. Na de oprichting in januari 2023 heeft Arina Prins ons helaas moeten verlaten. Het bleek ontzettend lastig in de praktische uitvoering voor Arina om vanuit haar woonplaats in het midden van het land zich bezig te houden met een dagelijks bestuur. We zijn Arina tot op de dag van vandaag nog ontzettend dankbaar voor haar geweldige input en creatieve oplossingen die ze heeft aangedragen in het proces voor het behoud van de Hardenberg.
Gekscherend werden de 4 overgebleven bestuursleden, daarna de 4 musketiers genoemd tijdens de heropening op 7 oktober 2023.
Daar is afgelopen week gelukkig een einde aan gekomen met de uitbreiding van drie nieuwe bestuurders.
Maaike Arents, 1000-poot en op digitaal gebied en ict ook goed onderlegd. Maaike gaat voor ons het secretariaat beheren,.
Richard Zijlstra, onze bouwkundige die in het hele traject al diverse rapportages heeft geschreven betrekking hebbende op achterstallig onderhoud, verduurzaming en heeft gekeken naar diverse oplossingen en toepassingen voor het complex op de Hardenberg.
Gina Hillinga, met haar financiële achtergrond in het bankwezen zal ook haar inbreng van enorme waarde zijn en een welkome toevoeging aan het dagelijks bestuur.
Wij wensen onze nieuwe bestuursleden enorm veel succes en plezier en gaan voor een mooie toekomst voor ons sportcomplex.
Binnenkort zullen we een mooie team foto presenteren.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Ontwikkel sessie voor een mooie toekomst voor de Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Ontwikkel sessie voor een mooie toekomst voor de Hardenberg

11 mei 2024 - Onder leiding van Jorien de Leeuw, adviseur jongerenparticipatie, traineeprogramma’s en talentcoach hebben de bestuursleden van Stichting MFC de Hardenberg een waardevolle “ontwikkel” ochtend... lees verder »

Hateboer met Atalanta finale Europa League LIVE op GROOT scherm - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Hateboer met Atalanta finale Europa League LIVE op GROOT scherm

10 mei 2024 - Hans Hateboer, Koopmeiners, de Roon en Bakker spelen met Atalanta Bergamo de Europa League finale op woensdag 22 mei in Dublin. Om de oud inwoner van Beerta en speler van THOS een hart onder de riem... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.