Terugblik op heropening sportcomplex MFC de Hardenberg

Terugblik op heropening sportcomplex MFC de Hardenberg

Geschreven door:
, 10 oktober 2023

We kunnen terugkijken op een fantastische heropening van afgelopen weekend 7 en 8 oktober 2023.
De opening door Enith, Jolein en Melanie verliep zeer soepel en ontspannen. Er is bij velen een enorme last van hun schouders gevallen nu we eindelijk echt zijn gestart.
Het bestuur van Stichting MFC de Hardenberg wil nogmaals iedereen hartelijk danken voor de enorme steun die wij van jullie hebben mogen ontvangen en onze vrijwilligers die dit hebben mogelijk gemaakt.
Wij blijven ons inzetten voor een gezond, sportief en leefbaar Oldambt. Waar sporten, bewegen en ontmoeten mogelijk blijft in het sportcomplex in Finsterwolde.
Heeft U de opening gemist beleef deze prachtige dag via de mooie reportage die is gemaakt door GO RTV via hun youtubekanaal.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Vakantie sluiting 2024 - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Vakantie sluiting 2024

21 juni 2024 - Het sportcomplex en zwembad is gesloten van 20 juli 2024 tot maandag 2 september 2024. De fitnessruimte van Ron Haans is en blijft 24/7 geopend, ook tijdens de vakantie. Het team van MFC de... lees verder »

Kinderfeest 2024 Finsterwolde - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Kinderfeest 2024 Finsterwolde

14 juni 2024 - Kinderfeest 2024 in het Luppenspark voor alle basisschool kinderen. Op zondag 23 juni 11.00 uur, organiseert ACF het jaarlijks kinderfeest voor de basisschool kinderen van 5 t/m 12 jaar. Veel... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.