Terugblik op heropening sportcomplex MFC de Hardenberg

Terugblik op heropening sportcomplex MFC de Hardenberg

10 oktober 2023

We kunnen terugkijken op een fantastische heropening van afgelopen weekend 7 en 8 oktober 2023.
De opening door Enith, Jolein en Melanie verliep zeer soepel en ontspannen. Er is bij velen een enorme last van hun schouders gevallen nu we eindelijk echt zijn gestart.
Het bestuur van Stichting MFC de Hardenberg wil nogmaals iedereen hartelijk danken voor de enorme steun die wij van jullie hebben mogen ontvangen en onze vrijwilligers die dit hebben mogelijk gemaakt.
Wij blijven ons inzetten voor een gezond, sportief en leefbaar Oldambt. Waar sporten, bewegen en ontmoeten mogelijk blijft in het sportcomplex in Finsterwolde.
Heeft U de opening gemist beleef deze prachtige dag via de mooie reportage die is gemaakt door GO RTV via hun youtubekanaal.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

GLI -Swim2beFit - zwem je fit en gezond - MFC De Hardenberg Finsterwolde

GLI -Swim2beFit - zwem je fit en gezond

17 oktober 2024 - Swim2beFit-GLI woensdag 20.00 uur - 20.45 Swim2beFit GLI is een speciaal zwemprogramma voor mensen met een doorverwijzing van hun fysiotherapeut, diëtist of andere zorgverlener. Onder begeleiding... lees verder »

Herfstvakantie activiteiten

10 oktober 2024 - Tijdens de herfstvakantie zijn er 3 dagen lang leuke sportieve activiteiten in het sportcomplex MFC de Hardenberg voor de basisschool kinderen. Dinsdag 29 oktober SPORT & SPEL in de Sporthal... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.