Terugblik op heropening sportcomplex MFC de Hardenberg

Terugblik op heropening sportcomplex MFC de Hardenberg

Geschreven door:
, 10 oktober 2023

We kunnen terugkijken op een fantastische heropening van afgelopen weekend 7 en 8 oktober 2023.
De opening door Enith, Jolein en Melanie verliep zeer soepel en ontspannen. Er is bij velen een enorme last van hun schouders gevallen nu we eindelijk echt zijn gestart.
Het bestuur van Stichting MFC de Hardenberg wil nogmaals iedereen hartelijk danken voor de enorme steun die wij van jullie hebben mogen ontvangen en onze vrijwilligers die dit hebben mogelijk gemaakt.
Wij blijven ons inzetten voor een gezond, sportief en leefbaar Oldambt. Waar sporten, bewegen en ontmoeten mogelijk blijft in het sportcomplex in Finsterwolde.
Heeft U de opening gemist beleef deze prachtige dag via de mooie reportage die is gemaakt door GO RTV via hun youtubekanaal.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

STEM op Stichting MFC de Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

STEM op Stichting MFC de Hardenberg

2 november 2023 - Het is ieder jaar één van de vijf categorieën bij Sportgala Groningen: de Breedtesportprijs. De komende editie krijgt deze prijs een nieuwe opzet. Vanaf dit jaar dingt vanuit iedere Groninger... lees verder »

Live in MFC De Hardenberg: de POMPERS - NOG AIN MOAL - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Live in MFC De Hardenberg: de POMPERS - NOG AIN MOAL

27 oktober 2023 - Zaterdag 16 december gaan de Pompers op "hoes aan". Daar waar het allemaal begon in Finnerwold in jeugdsoos t Schienvat, zal de Rock en Lol band weer gaan spelen. Dit exclusieve optreden "nog ain... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.