STEM op Stichting MFC de Hardenberg

STEM op Stichting MFC de Hardenberg

STEM op Stichting MFC de Hardenberg MFC De Hardenberg Finsterwolde

Geschreven door:
, 2 november 2023

Het is ieder jaar één van de vijf categorieën bij Sportgala Groningen: de Breedtesportprijs. De komende editie krijgt deze prijs een nieuwe opzet. Vanaf dit jaar dingt vanuit iedere Groninger gemeente één kandidaat mee naar deze bijzondere prijs. Dus ook vanuit Oldambt. Draag uiterlijk 12 november jouw favoriet aan voor de Breedtesportprijs Groningen 2023
De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens Sportgala Groningen op 11 december 2023 in Martiniplaza
Stem nu hier

De Breedtesportprijs Groningen wordt uitgereikt aan een persoon, vereniging, organisatie of evenement met Groningse roots die zich de afgelopen jaren op een bijzondere of positieve manier heeft ingezet voor de breedtesport in de provincie Groningen. Het gaat dan om activiteiten waardoor de maatschappelijke waarde van sport wordt vergroot. Door de nieuwe opzet van de Breedtesportprijs zijn straks alle tien de gemeentes goed vertegenwoordigd bij het Sportgala. Een deskundige jury bepaalt uiteindelijk de winnaar.

Stichting MFC de Hardenberg heeft zich inmiddels bijna twee jaren ingezet om de maatschappelijke waarde van sport voor alle inwoners in Oldambt mogelijk te maken. Met de overname van het sportcomplex en zwembad en de uitbreiding van sportactiviteiten ( oa pickleball en handboogschieten) en het multifunctionele karakter van het complex is het uniek in Oldambt en gered van de sloop. Vele sporters en kinderen kunnen weer gebruik maken van de sporthal en zwembad, waardoor de breedtesport in de dorpen van Oldambt weer een mooie toekomst heeft.
Stem op stichting MFC de Hardenberg

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Kom over de Brug Festival - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Kom over de Brug Festival

17 mei 2024 - Dit eendaagse festival wordt een dag die verbinding maakt tussen kunst, ambacht, ambachtelijk geproduceerd voedsel en ons cultureel landschap. Maar ook een dag van verbinding tussen Blauwestad en de... lees verder »

Ontwikkel sessie voor een mooie toekomst voor de Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Ontwikkel sessie voor een mooie toekomst voor de Hardenberg

11 mei 2024 - Onder leiding van Jorien de Leeuw, adviseur jongerenparticipatie, traineeprogramma’s en talentcoach hebben de bestuursleden van Stichting MFC de Hardenberg een waardevolle “ontwikkel” ochtend... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.