Opleiding toezichthouder start op 4 maart 2024

Opleiding toezichthouder start op 4 maart 2024

Opleiding toezichthouder start op 4 maart 2024 MFC De Hardenberg Finsterwolde

Geschreven door:
, 21 februari 2024

Om te kunnen starten met een eerste groep vrijwilligers op te leiden tot toezichthouder zwembaden, hadden we 10 aanmeldingen nodig. Dit aantal hebben we bereikt, waardoor we nu zo spoedig mogelijk van start gaan.
Op maandag 4 maart om 19.00 uur zal de informatie avond voor toezichthouders starten met een presentatie over de functie, de eisen, BHV/reanimatie en natuurlijk wat het zo leuk maakt om op de Hardenberg als vrijwilliger aan de slag te gaan.
Deze avond is voor iedereen vrij toegankelijk. .
Mocht je ook interesse hebben, maar nog niet hebben aangemeld, dan is deze avond een uitgelezen kans om je geheel vrijblijvend te laten informeren.
Voor deze avond hebben we Dhr. H van Rijsdijk uitgenodigd. Hij is adviseur van de Nederlandse Sport en Gemeenten en in deze rol staat hij vele zwembaden in Nederland bij.
Na de informatieve presentatie, duiken we om 20.00 uur het zwembad in en volgt de eerste praktijk training. Neem je zwemkleding dus mee en laat je verrassen en informeren over deze leuke uitdagende vrijwilligers functie, waar ook nog eens een vrijwilligers vergoeding voor beschikbaar is.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Hemelvaart en beide pinksterdagen gesloten - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Hemelvaart en beide pinksterdagen gesloten

2 mei 2024 - Gedurende Hemelvaartsdag en beide pinksterdagen is het sportcomplex inclusief het zwembad... lees verder »

Onderzoek sportcomplex de Hardenberg afgerond - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Onderzoek sportcomplex de Hardenberg afgerond

1 mei 2024 - Onderzoek sportcomplex de Hardenberg afgerond Studenten van de Rijksuniversiteit Groningen zijn in augustus 2023 gestart met het project StudentLabs. Middels subsidie van de provincie Groningen en... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.