Opleiding toezichthouder start op 4 maart 2024

Opleiding toezichthouder start op 4 maart 2024

Opleiding toezichthouder start op 4 maart 2024 MFC De Hardenberg Finsterwolde

Geschreven door:
, 21 februari 2024

Om te kunnen starten met een eerste groep vrijwilligers op te leiden tot toezichthouder zwembaden, hadden we 10 aanmeldingen nodig. Dit aantal hebben we bereikt, waardoor we nu zo spoedig mogelijk van start gaan.
Op maandag 4 maart om 19.00 uur zal de informatie avond voor toezichthouders starten met een presentatie over de functie, de eisen, BHV/reanimatie en natuurlijk wat het zo leuk maakt om op de Hardenberg als vrijwilliger aan de slag te gaan.
Deze avond is voor iedereen vrij toegankelijk. .
Mocht je ook interesse hebben, maar nog niet hebben aangemeld, dan is deze avond een uitgelezen kans om je geheel vrijblijvend te laten informeren.
Voor deze avond hebben we Dhr. H van Rijsdijk uitgenodigd. Hij is adviseur van de Nederlandse Sport en Gemeenten en in deze rol staat hij vele zwembaden in Nederland bij.
Na de informatieve presentatie, duiken we om 20.00 uur het zwembad in en volgt de eerste praktijk training. Neem je zwemkleding dus mee en laat je verrassen en informeren over deze leuke uitdagende vrijwilligers functie, waar ook nog eens een vrijwilligers vergoeding voor beschikbaar is.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Een miljard euro extra naar Oekraïne - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Een miljard euro extra naar Oekraïne

14 april 2024 - Hoe kwetsbaar is vrede? U gaat binnenkort weer naar de stembus voor Europa en u kiest waarschijnlijk op de politieke partij waar u lid van bent. Op grond van welke kennis gaat u kiezen? In Nederland... lees verder »

16 vrijwilligers BHV gecertificeerd - MFC De Hardenberg Finsterwolde

16 vrijwilligers BHV gecertificeerd

14 april 2024 - Zaterdag 13 april hebben 16 vrijwilligers van het sportbedrijf MFC de Hardenberg deelgenomen aan de BHV opleiding. Deze werd op eigen locatie gehouden in en rondom het sportcomplex. Dat ook het... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.