Samenwerking met PrengerHoekman fysiotherapie

Samenwerking met PrengerHoekman fysiotherapie

Samenwerking met PrengerHoekman fysiotherapie MFC De Hardenberg Finsterwolde

Geschreven door:
, 4 juni 2024

Met sportieve trots kunnen wij mededelen dat de eerste stappen in de samenwerking met PrengerHoekman Fysiotherapie Winschoten de eerste aanmeldingen heeft opgeleverd.
Middels de gecombineerde leefstyle Interventie (GLI) hebben zich via deze fysiopraktijk inmiddels 10 personen zich aangemeld om binnen dit programma binnenkort te gaan starten met het concept : Swim2BeFit.
Met een combinatie begeleiding van fysiotherapeut, zwembegeleiders en ALO student(en) wordt cliënten van deze fysiopraktijk de mogelijkheid geboden om binnen hun mogelijkheden gezonder te worden.

Heeft U vragen hierover en of nog niet gereageerd op de uitnodiging van uw fysiotherapeut van Prenger en Hoekman, dan kunt U zich nog aanmelden.

Vanaf het nieuwe seizoen in september is het ook mogelijk Swim2BeFit te volgen. Een 10 wekelijks programma, om fitter te worden of om je eigen doelen te halen en te willen afvallen. Werk in jou eigen tempo en stel je eigen doelen, wat wil jij bereiken na 10 weken ?

Informeer bij PrengerHoekman voor de mogelijkheden

Aanmeldingen voor het nieuwe seizoen voor het programma Swim2BeFit

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Vakantie sluiting 2024 - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Vakantie sluiting 2024

21 juni 2024 - Het sportcomplex en zwembad is gesloten van 20 juli 2024 tot maandag 2 september 2024. De fitnessruimte van Ron Haans is en blijft 24/7 geopend, ook tijdens de vakantie. Het team van MFC de... lees verder »

Sportcomplex rookvrij - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Sportcomplex rookvrij

14 juni 2024 - Vanaf 4 juli is het terrein rondom het sportcomplex De Hardenberg in Finsterwolde rookvrij! De kinderraad van KC de bouwsteen heeft een verzoek ingediend bij de school directie en de gemeente... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.