Rabobank overhandigt cheque twv 500 euro

Rabobank overhandigt cheque twv 500 euro

Rabobank overhandigt cheque twv 500 euro MFC De Hardenberg Finsterwolde

Geschreven door:
, 1 december 2023

Woensdag 29 november werden de vrijwilligers van MFC de Hardenberg tot twee keer toe blij verrast in de ochtend. Om 11.00 uur was het de beurt van RTV Noord in de persoon van verslaggever Elwin Baas die de vrijwilligers in een winters kerst zonnetje wilde zetten. Nadat hij een mooie kerstboom had overhandigd, compleet met lichtjes en ballen, was het de beurt aan Ellen Huisman.
Ellen heeft als pannel lid van de Rabobank haar bijdrage voor dit jaar willen schenken aan Stichting MFC de Hardenberg. Onze volhardendheid en inzet voor het behoud van het sportcomplex werd beloond met een cheque ten bedrage van 500 euro.
Het bestuur van de Stichting heeft besloten dat dit bedrag besteed gaat worden ten behoeve van en als dank voor de inzet van de vrijwilligers.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Nationale dodenherdenking, maak het bespreekbaar - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Nationale dodenherdenking, maak het bespreekbaar

28 april 2024 - Een zaterdagavond midden in de meivakantie. En toch herdenken we altijd weer op 4 mei de Nederlandse gevallenen uit de tweede wereldoorlog en ui de daaropvolgende oorlogen en missies waar Nederland... lees verder »

Zwemmen meest effectieve sport om af te vallen - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Zwemmen meest effectieve sport om af te vallen

23 april 2024 - Ontdek het geheim om fit te blijven! Ook voedingsdeskundigen erkennen dat zwemmen gewichtsverlies bevordert, ook op latere leeftijd. Blijf niet in het duister tasten over hoe je gezond en actief kunt... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.