Overname complex MFC de Hardenberg in zicht

Overname complex MFC de Hardenberg in zicht

Overname complex MFC de Hardenberg in zicht MFC De Hardenberg Finsterwolde

Geschreven door:
, 8 december 2023

De komende week beloofd een hele spannende week te worden voor stichting MFC de Hardenberg. Maandag 11 december reizen de vrijwilligers van het sportcomplex om 18.30 uur af richting Martiniplaza. Touringcar bedrijf Deiman heeft een luxe touringcar beschikbaar gesteld om de genomineerden voor de breedtesportprijs te vervoeren naar de uitreiking tijdens het sportgala. De uitzending van dit sportgala is op dinsdag avond te volgen bij RTV NOORD.
De volgende dag, dinsdag 12 december zal het voltallige bestuur van de Stichting wederom afreizen naar Groningen.
Vanaf de zomerperiode heeft het bestuur telkens moeten bijschaven, onderhandelen en plannen bijstellen om tot een gezamenlijke overeenstemming te komen met het verkoopteam en het college van Burgermeester en Wethouders van de gemeente Oldambt. De laatste wijzigingen zijn nog op de valreep doorgevoerd, zodat om 14.00 uur de handtekeningen kunnen worden gezet bij de notaris tussen de Stichting en de gemeente Oldambt, wethouder Erich Wuncker en burgermeester Cora Yfke Sikkema.
Hiermee komen dan ook eindelijk de beloofde financiële middelen vrij en worden beschikbaar gesteld, zodat de reeds gedane investeringen en de nog geplande investeringen kunnen worden verrekend en worden uitgevoerd.
We kunnen terugkijken op een bewogen jaar waarin sporters, verenigingen en inwoners elkaar weer hebben kunnen vinden en ontmoeten in het sportcomplex van MFC de Hardenberg. Het maatschappelijk belang, nut en sportieve noodzaak is in de korte periode voor de officiële overname ruimschoots aangetoond, dat nu kan worden bekroond met een kerstgeschenk de notariële overdracht.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Nationale dodenherdenking, maak het bespreekbaar - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Nationale dodenherdenking, maak het bespreekbaar

28 april 2024 - Een zaterdagavond midden in de meivakantie. En toch herdenken we altijd weer op 4 mei de Nederlandse gevallenen uit de tweede wereldoorlog en ui de daaropvolgende oorlogen en missies waar Nederland... lees verder »

Zwemmen meest effectieve sport om af te vallen - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Zwemmen meest effectieve sport om af te vallen

23 april 2024 - Ontdek het geheim om fit te blijven! Ook voedingsdeskundigen erkennen dat zwemmen gewichtsverlies bevordert, ook op latere leeftijd. Blijf niet in het duister tasten over hoe je gezond en actief kunt... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.