Ontwikkel sessie voor een mooie toekomst voor de Hardenberg

Ontwikkel sessie voor een mooie toekomst voor de Hardenberg

Ontwikkel sessie voor een mooie toekomst voor de Hardenberg MFC De Hardenberg Finsterwolde

Geschreven door:
, 11 mei 2024

Onder leiding van Jorien de Leeuw, adviseur jongerenparticipatie, traineeprogramma’s en talentcoach hebben de bestuursleden van Stichting MFC de Hardenberg een waardevolle “ontwikkel” ochtend gehad. Afgelopen vrijdag 10 mei stond in het teken van de toekomst van het sportcomplex. Dankzij de invulling van deze zinvolle "hei"sessie, kan het bestuur richting geven aan de koers voor een mooie toekomst van het sportcomplex. Met de opgedane tips en het verkrijgen van nieuwe inzichten en frisse ideeën , willen de bestuursleden zich verder ontwikkelen. Hiermee kunnen we de juiste dingen doen in het belang van een gezond en sportief @Oldambt en in het bijzonder voor ons eigen sportcomplex. We kijken terug op een leerzame ochtend. Onze speciale dank aan vrijwilligers van buurthuis Ganzedijk -Hongerige Wolf, voor het ontvangst op deze prachtige lokatie.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Vakantie sluiting 2024 - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Vakantie sluiting 2024

21 juni 2024 - Het sportcomplex en zwembad is gesloten van 20 juli 2024 tot maandag 2 september 2024. De fitnessruimte van Ron Haans is en blijft 24/7 geopend, ook tijdens de vakantie. Het team van MFC de... lees verder »

Kinderfeest 2024 Finsterwolde - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Kinderfeest 2024 Finsterwolde

14 juni 2024 - Kinderfeest 2024 in het Luppenspark voor alle basisschool kinderen. Op zondag 23 juni 11.00 uur, organiseert ACF het jaarlijks kinderfeest voor de basisschool kinderen van 5 t/m 12 jaar. Veel... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.