Ontwikkel sessie voor een mooie toekomst voor de Hardenberg

Ontwikkel sessie voor een mooie toekomst voor de Hardenberg

Ontwikkel sessie voor een mooie toekomst voor de Hardenberg MFC De Hardenberg Finsterwolde

Geschreven door:
, 11 mei 2024

Onder leiding van Jorien de Leeuw, adviseur jongerenparticipatie, traineeprogramma’s en talentcoach hebben de bestuursleden van Stichting MFC de Hardenberg een waardevolle “ontwikkel” ochtend gehad. Afgelopen vrijdag 10 mei stond in het teken van de toekomst van het sportcomplex. Dankzij de invulling van deze zinvolle "hei"sessie, kan het bestuur richting geven aan de koers voor een mooie toekomst van het sportcomplex. Met de opgedane tips en het verkrijgen van nieuwe inzichten en frisse ideeën , willen de bestuursleden zich verder ontwikkelen. Hiermee kunnen we de juiste dingen doen in het belang van een gezond en sportief @Oldambt en in het bijzonder voor ons eigen sportcomplex. We kijken terug op een leerzame ochtend. Onze speciale dank aan vrijwilligers van buurthuis Ganzedijk -Hongerige Wolf, voor het ontvangst op deze prachtige lokatie.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Kom over de Brug Festival - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Kom over de Brug Festival

17 mei 2024 - Dit eendaagse festival wordt een dag die verbinding maakt tussen kunst, ambacht, ambachtelijk geproduceerd voedsel en ons cultureel landschap. Maar ook een dag van verbinding tussen Blauwestad en de... lees verder »

Ontwikkel sessie voor een mooie toekomst voor de Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Ontwikkel sessie voor een mooie toekomst voor de Hardenberg

11 mei 2024 - Onder leiding van Jorien de Leeuw, adviseur jongerenparticipatie, traineeprogramma’s en talentcoach hebben de bestuursleden van Stichting MFC de Hardenberg een waardevolle “ontwikkel” ochtend... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.