Gratis zwemmen voor minima

Gratis zwemmen voor minima

Gratis zwemmen voor minima MFC De Hardenberg Finsterwolde

Geschreven door:
, 30 april 2024

Gratis zwemmen voor minima

MFC de Hardenberg is aangesloten bij het volwassenfonds Sport en Cultuur. Voor alle inwoners met een laag inkomen is het Volwassenenfonds Sport & Cultuur ingesteld. Voorwaarden zijn dat uw gemeente meedoet met dit fonds. Voor alle inwoners in Oldambt is dit gerealiseerd. De gemeente Oldambt heeft zich aangesloten en ook Stichting MFC de Hardenberg heeft een overeenkomst met het Sportfonds. Voorwaarde is dat je ouder bent dan 18 jaar en een inkomen tot 130% van de bijstandsnorm geniet.

Wat is het doel van het Volwassenenfonds
Dankzij dit fonds kunnen deze inwoners lid worden van een sportvereniging óf culturele instelling. Denk hierbij aan deelname aan sporten zoals balsporten, zwemmen, krachttraining óf een creatieve activiteit zoals schilderen, lidmaatschap van de bibliotheek, muziekles of beeldende kunst. Het Volwassenenfonds vergoedt tot een maximaal bedrag van 300 euro per jaar voor sport en 500 euro per jaar voor cultuur.
Hiermee is het mogelijk dat deze doelgroep het hele jaar gratis gebruik kan maken van het zwembad en onbeperkt kan vrij zwemmen/banen zwemmen.
Deze zwemkaart is persoonlijk en niet overdraagbaar.

Aanvraag indienen
Wij helpen U graag bij het aanvragen. De aanmeldingsformulieren zijn verkrijgbaar in het sportcomplex van de Hardenberg. Wanneer U deze invult, zullen wij zorgen dat Uw aanvraag in behandeling wordt genomen.

Meer informatie op: https://www.volwassenenfonds.nl/deelnemers/oldambt/

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Ontwikkel sessie voor een mooie toekomst voor de Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Ontwikkel sessie voor een mooie toekomst voor de Hardenberg

11 mei 2024 - Onder leiding van Jorien de Leeuw, adviseur jongerenparticipatie, traineeprogramma’s en talentcoach hebben de bestuursleden van Stichting MFC de Hardenberg een waardevolle “ontwikkel” ochtend... lees verder »

Hateboer met Atalanta finale Europa League LIVE op GROOT scherm - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Hateboer met Atalanta finale Europa League LIVE op GROOT scherm

10 mei 2024 - Hans Hateboer, Koopmeiners, de Roon en Bakker spelen met Atalanta Bergamo de Europa League finale op woensdag 22 mei in Dublin. Om de oud inwoner van Beerta en speler van THOS een hart onder de riem... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.