Gewijzigd programma NUTS lezing

Gewijzigd programma NUTS lezing

Gewijzigd programma NUTS lezing MFC De Hardenberg Finsterwolde

Geschreven door:
, 12 september 2023

De twee sprekers van de Innovatie Hub Oost Groningen (IHOG) hebben helaas wegens andere verplichtingen moeten afzeggen. Het NUT departement Oldambt heeft een mooi alternatief kunnen vastleggen in de persoon van professor Wout van Bekkum.
Van Bekkum heeft in een vorig seizoen een lezing gehouden over de Joden in onze regio, dit voor een uitverkochte zaal bij het Nutsdepartement in Winschoten.
Nu een lezing voor de eerste keer binnen ons sportbedrijf MFC de Hardenberg te Finsterwolde.
De lezing op 19 september gaat dit keer over een totaal ander onderwerp, maar wel zeer boeiend en uitdagend.
Mama waar kom ik vandaan ?
Op een inleidende en een voor ieder toegankelijke wijze zal professor Wout van Bekkum vertellen over het Midden-Oosten als de bakermat voor religieuze tradities. Op uw eventuele vragen zal hij een heldere toelichting geven. In deze lezing zal de spreker vooral inzichten bieden wat onze westerse kijk is op een oosters werelddeel.
Samenvattend: de eerste lezing van het nieuwe Nutsseizoen / openbaar toegankelijk dinsdag 19 september 2023 / aanvang 19.30 uur / toegang voor niet-leden van het NUT 10 euro en dit is inclusief twee consumpties. (waarvan 1x koffie)
Reserveren:
Bij een vorige lezing van Wout van Bekkum moesten er vele belangstellenden naar huis gestuurd worden vanwege een te volle zaal. Om dit te voorkomen is toegang slechts mogelijk na aanmelding.
U kunt nu stoelen reserveren voor de lezing van 19 september via een mail aan k.b.vanslochteren@gmail.com.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Ontwikkel sessie voor een mooie toekomst voor de Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Ontwikkel sessie voor een mooie toekomst voor de Hardenberg

11 mei 2024 - Onder leiding van Jorien de Leeuw, adviseur jongerenparticipatie, traineeprogramma’s en talentcoach hebben de bestuursleden van Stichting MFC de Hardenberg een waardevolle “ontwikkel” ochtend... lees verder »

Hateboer met Atalanta finale Europa League LIVE op GROOT scherm - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Hateboer met Atalanta finale Europa League LIVE op GROOT scherm

10 mei 2024 - Hans Hateboer, Koopmeiners, de Roon en Bakker spelen met Atalanta Bergamo de Europa League finale op woensdag 22 mei in Dublin. Om de oud inwoner van Beerta en speler van THOS een hart onder de riem... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.