Gewijzigd programma NUTS lezing

Gewijzigd programma NUTS lezing

Gewijzigd programma NUTS lezing MFC De Hardenberg Finsterwolde

Geschreven door:
, 12 september 2023

De twee sprekers van de Innovatie Hub Oost Groningen (IHOG) hebben helaas wegens andere verplichtingen moeten afzeggen. Het NUT departement Oldambt heeft een mooi alternatief kunnen vastleggen in de persoon van professor Wout van Bekkum.
Van Bekkum heeft in een vorig seizoen een lezing gehouden over de Joden in onze regio, dit voor een uitverkochte zaal bij het Nutsdepartement in Winschoten.
Nu een lezing voor de eerste keer binnen ons sportbedrijf MFC de Hardenberg te Finsterwolde.
De lezing op 19 september gaat dit keer over een totaal ander onderwerp, maar wel zeer boeiend en uitdagend.
Mama waar kom ik vandaan ?
Op een inleidende en een voor ieder toegankelijke wijze zal professor Wout van Bekkum vertellen over het Midden-Oosten als de bakermat voor religieuze tradities. Op uw eventuele vragen zal hij een heldere toelichting geven. In deze lezing zal de spreker vooral inzichten bieden wat onze westerse kijk is op een oosters werelddeel.
Samenvattend: de eerste lezing van het nieuwe Nutsseizoen / openbaar toegankelijk dinsdag 19 september 2023 / aanvang 19.30 uur / toegang voor niet-leden van het NUT 10 euro en dit is inclusief twee consumpties. (waarvan 1x koffie)
Reserveren:
Bij een vorige lezing van Wout van Bekkum moesten er vele belangstellenden naar huis gestuurd worden vanwege een te volle zaal. Om dit te voorkomen is toegang slechts mogelijk na aanmelding.
U kunt nu stoelen reserveren voor de lezing van 19 september via een mail aan k.b.vanslochteren@gmail.com.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Staatssecretaris Hans Vijlbrief naar de Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Staatssecretaris Hans Vijlbrief naar de Hardenberg

18 september 2023 - 27 september om 19.00 uur zal staatssecretaris Hans Vijlbrief een bezoek brengen aan Sportbedrijf MFC de Hardenberg. Hij zal in gesprek gaan met bestuursleden van de Stichting die het complex van de... lees verder »

Zwemles vergoeding bij weinig inkomen - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Zwemles vergoeding bij weinig inkomen

16 september 2023 - Je kunt een aanvraag doen voor vergoeding van het behalen van diploma A en B en aanvullend diploma C. Eventueel kun je ook een aanvraag doen voor vergoeding van zwemkleding. Hiervoor is een regeling... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.