Een stukje B&B voor liefde komt naar het sportcafé

Een stukje B&B voor liefde komt naar het sportcafé

Een stukje B&B voor liefde komt naar het sportcafé MFC De Hardenberg Finsterwolde

Geschreven door:
, 19 december 2023

We kunnen als stichting MFC de Hardenberg terugkijken op een bewogen, hectisch jaar. Velen waren sceptisch en ook de politiek had niet gedacht dat we volhardend waren en zouden doorzetten en volhouden. Het leek een utopie, een sprookje en het zou gedoemd zijn te mislukken. Een sportcomplex overnemen en een overdekt zwembad, onmogelijk, dit gaan jullie nooit redden. Deze termen en uitspraken hebben ons gesterkt om er dan vaak nog een schepje bovenop te doen.
De meeste sprookjes eindigen dan ook: Ze leefden nog lang en gelukkig. Zo kan het bestuur en de vrijwilligers van de Stichting ook een mooie eindbalans opmaken voor het jaar 2023. De basis is gelegd, de overname is afgerond en we kunnen nu moedig voorwaarts.
De verduurzaming voor 2024 staat gepland, groot onderhoud voor het zwembad is aanbesteed en ook voor 2024 zijn er mooie sportieve ontwikkelingen op ons te wachten. Sporten, bewegen en ontmoeten wordt steeds belangrijker in de soms gespannen samenleving.
Het maatschappelijk belang van een ontmoetings plaats wordt hiermee steeds belangrijker. Voor 2024 hebben we dan ook al weer leuke events gepland. De NUT lezingen worden steeds beter bezocht en ook het NUT heeft hierdoor het leden aantal zien oplopen, nadat ze de keus hebben gemaakt om naar de Hardenberg toe te komen. Een ander groot sportief succes is de pickleball vereniging die op de donderdag avond een volle sporthal heeft. Dit geldt ook voor de dinsdag avond met soms 25 aquajoggers in het zwembad.
We kijken ook terug op een flitsende start van onze eigen pubquiz, waarbij de laatste keer 22 teams aan hebben deelgenomen.

Op naar het nieuwe jaar ! 26 januari beloofd weer een hele mooie bijzondere pubquiz te worden. Deze avond zal worden gepresenteerd door BN`er, zanger, entertainer, kunstenaar Tom Peperkamp.
Ook wel genoemd; Tom Alone. Tom heeft landelijke bekendheid gekregen door het programma B&B voor liefde. Dit was hilariteit alom in Portugal, waar Tom het na een paar dagen al voor gezien hield bij Marianne. (projectmakelaar) Ondanks zijn optreden, het schilderij van Marian en de gezelligheid, keerde hij al vrij snel huiswaarts met het schilderij onder zijn arm. Deze heeft hij onlangs bewerkt tot een "Herman Brood" versie.
De laatste editie in maart zal ook weer een special guest de pubquiz komen presenteren. In ieder geval een graag geziene sportieve gast.

Wij verheugen ons op een sportief jaar met vele gezellige ontmoetingen in ons sportcomplex.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Nationale dodenherdenking, maak het bespreekbaar - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Nationale dodenherdenking, maak het bespreekbaar

28 april 2024 - Een zaterdagavond midden in de meivakantie. En toch herdenken we altijd weer op 4 mei de Nederlandse gevallenen uit de tweede wereldoorlog en ui de daaropvolgende oorlogen en missies waar Nederland... lees verder »

Zwemmen meest effectieve sport om af te vallen - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Zwemmen meest effectieve sport om af te vallen

23 april 2024 - Ontdek het geheim om fit te blijven! Ook voedingsdeskundigen erkennen dat zwemmen gewichtsverlies bevordert, ook op latere leeftijd. Blijf niet in het duister tasten over hoe je gezond en actief kunt... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.