DONATEURS BEDANKT !!!

DONATEURS BEDANKT !!!

DONATEURS BEDANKT !!! MFC De Hardenberg Finsterwolde

Geschreven door:
, 21 augustus 2023

Stichting MFC de Hardenberg bedankt alle verenigingen , ondernemers en inwoners uit Oldambt en daarbuiten, voor hun DONATIE voor behoud van het sportcomplex en zwembad. Dankzij de steun van alle financiële bijdragen is het vereiste startkapitaal van € 100.000 euro (grotendeels) binnen.
Het hele proces rondom de overname van het sportcomplex is vergelijkbaar met topsport. Daar waar velen de afgelopen zes weken de deuren sloten in verband met de zomervakantie, ging op de Hardenberg in Finsterwolde alle voorbereidingen non-stop door.
Dankzij de donaties is het gelukt om samen met vrijwilligers het sportcomplex weer bedrijf gereed te maken. Naast het achterstallig onderhoud wat nog uitgevoerd moet worden de komende periode, is eerst geïnvesteerd in het sportcafé. Alle huidige apparatuur is in opdracht van de vorige eigenaar verwijderd. Hier zaten veelal lease constructies op of was in eigendom.
Door het bestuur en alle vrijwilligers zijn alle zeilen bijgezet, zodat op 4 september as het sportcafé weer tip top in orde is. Er is een gezellige lounge hoek gerealiseerd met twee chesterfieldbanken, nieuwe koffiemachine (bonen), kassasysteem en de bar is volledig aangepakt. Samen met de vrijwilligers heeft een grote schoonmaak plaatsgevonden, zodat we alle verenigingen, zwemmers en basisscholen weer kunnen ontvangen en iedereen kan sporten, bewegen en ontmoeten.

Er zijn vorige week bij drie instanties subsidie aanvragen ingediend, zodat op korte termijn verschillende verduurzaming investeringen kunnen worden uitgevoerd. Het hele complex wordt voorzien van LED verlichting, waarmee 50% bespaard wordt op de energiekosten van de verlichting.
Deze werkzaamheden zullen met een groep vrijwilligers worden uitgevoerd.
Wil jij ook deel uitmaken van ons fantastisch team?
Meldt je aan als vrijwilliger van de Stichting via onze website: www.stichtingmfcdehardenberg.nl aanmelden vrijwilliger.

Gezocht toezichthouders zwembad
Voor het zwembad zijn wij nog op zoek naar ongeveer 5 vrijwilligers die opgeleid willen worden tot toezichthouder.
Je bent gast-heer/vrouw in het zwembad en houdt toezicht op de zwemveiligheid tijdens het recreatief zwemmen. Ben je 21 jaar of ouder en in het bezit van een geldig EHBO, danwel BHV certificaat, of werkzaam in de zorg, ziekenhuis of ander gelijkwaardig verzorgend beroep meld je dan aan als toezichthouder. De cursus voor de toezichthouders zullen dit jaar starten in het overdekt zwembad van MFC de Hardenberg te Finsterwolde.
Raadpleeg de website mfcdehardenberg.nl voor het sportaanbod, openingstijden van het zwembad en updates van nieuwe sportevenementen of culturele activiteiten.

Uitnodiging
Maandag 4 september 08.00 is het sportcomplex en zwembad in Finsterwolde weer geopend en zullen we verder gaan onder de naam Sportbedrijf MFC de Hardenberg. Wees welkom, de koffie staat klaar en kom je zwemmen in de periode van 4 tot 11 september dan is het eerste kopje koffie/thee gratis.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Vakantie sluiting 2024 - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Vakantie sluiting 2024

21 juni 2024 - Het sportcomplex en zwembad is gesloten van 20 juli 2024 tot maandag 2 september 2024. De fitnessruimte van Ron Haans is en blijft 24/7 geopend, ook tijdens de vakantie. Het team van MFC de... lees verder »

Kinderfeest 2024 Finsterwolde - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Kinderfeest 2024 Finsterwolde

14 juni 2024 - Kinderfeest 2024 in het Luppenspark voor alle basisschool kinderen. Op zondag 23 juni 11.00 uur, organiseert ACF het jaarlijks kinderfeest voor de basisschool kinderen van 5 t/m 12 jaar. Veel... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.