Derde pubquiz succesvol afgesloten met Tom Alone

Derde pubquiz succesvol afgesloten met Tom Alone

Geschreven door:
, 27 januari 2024

De derde pubquiz van het 1e seizoen 2023/2024 is gisteravond succesvol afgesloten met de Mick Jagger van het Noorden, Tom Alone. Dit gelijktijdig met de competitie en thuiswedstrijden van de tafeltennisvereniging Oldambt, waardoor het een sportieve en gezellige drukke avond mocht worden. Ook dit keer waren er weer ontzettende mooie prijzen beschikbaar gesteld door ons sponsoren. Voor de derde versie waren dit Veneman textiel en Paviljoen Flonk. Stichting MFC de Hardenberg heeft exclusieve koffie mokken met hierop het kunstwerk van Marjan laten ontwerpen. Dit tot grote verassing van Tom Alone.
Dit schilderij heeft Tom in Portugal gemaakt van Marjan en nadat hij was weg gestuurd zonder de liefde, ook heeft meegenomen naar Godlinze. Dit bijzondere schilderij (nu met zonnebril) was gisteravond te bewonderen in het sportcomplex.
Het winnende team mocht deze avond zijn eigen prijs kiezen, want het waren natuurlijk allemaal top prijzen.
Na een mooie avond, heeft Tom nog in zijn rol als Mick Jagger van het Noorden een nummer van de Stones gezongen en zijn eigen eerste nummer, als ik jou weer zie.
De laatste pubquiz staat gepland op 8 maart en zal worden gepresenteerd door Pom pom pom, Henk de Haan. Dat wordt weer Broezn op de Hardenberg.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Hemelvaart en beide pinksterdagen gesloten - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Hemelvaart en beide pinksterdagen gesloten

2 mei 2024 - Gedurende Hemelvaartsdag en beide pinksterdagen is het sportcomplex inclusief het zwembad... lees verder »

Onderzoek sportcomplex de Hardenberg afgerond - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Onderzoek sportcomplex de Hardenberg afgerond

1 mei 2024 - Onderzoek sportcomplex de Hardenberg afgerond Studenten van de Rijksuniversiteit Groningen zijn in augustus 2023 gestart met het project StudentLabs. Middels subsidie van de provincie Groningen en... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.