Broeznnn op de Hardenberg

Broeznnn op de Hardenberg

Broeznnn op de Hardenberg MFC De Hardenberg Finsterwolde

Geschreven door:
, 17 februari 2024

Laatste pubquiz met Henk de Haan
8 maart is het weer zover ! De laatste pubquiz gaan we Broez'n ! We sluiten dit seizoen af met een knotsgekke avond onder leiding van Henk de Haan. Pom pom pom…
Inmiddels hebben deelnemende teams van de vorige edities zich al weer aangemeld en staat de teller op 19 teams. Heb jij je nog niet aangemeld met jou team vanuit je club of vereniging ? Stuur een mail en informeer of er nog een plekje vrij is naar sportcafe@mfcdehardenberg.nl

Hij speelde in de jaren `80 in betaald voetbal in de Eredivsie voor FC Groningen. Zijn hoogtepunt met de FC waren de wedstrijden tegen Atlético Madrid en Inter Milan in Europees verband. Hierna speelde tot 1993 voor de BV Veendam.

Na zijn voetbalcarrière heeft Henk gewerkt voor FC Groningen en was hij jarenlang adviseur bij de Rabobank in Delfzijl.
Inmiddels runt Henk zijn eigen evenementenbureau, genaamd Henk Evenement'n en verzorgt voor bedrijven georganiseerde team uitjes. Het leukst vindt Henk zijn eigen pubquizen, die hij volledig verzorgd.
Henk heeft gestreden voor het behoud van de BV veendam en wierp zich in maart 2013 tevergeefs op als redder van SC Veendam, nadat deze club voor de tweede keer failliet was verklaard.
Het burgerinitiatief van de Stichting omarmt Henk en na een paar mooie gesprekken was er vorig jaar al de toezegging om de Stichting MFC de Hardenberg maatschappelijk te ondersteunen.

Dat gaat nu eindelijk dus gebeuren, op 8 maart vanaf 20.00 uur barst de strijd los op de finale avond.
De laatste ronde van seizoen 2023/2024 , of zullen we nog een toegift organiseren, nog eentje dan ?

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Een miljard euro extra naar Oekraïne - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Een miljard euro extra naar Oekraïne

14 april 2024 - Hoe kwetsbaar is vrede? U gaat binnenkort weer naar de stembus voor Europa en u kiest waarschijnlijk op de politieke partij waar u lid van bent. Op grond van welke kennis gaat u kiezen? In Nederland... lees verder »

16 vrijwilligers BHV gecertificeerd - MFC De Hardenberg Finsterwolde

16 vrijwilligers BHV gecertificeerd

14 april 2024 - Zaterdag 13 april hebben 16 vrijwilligers van het sportbedrijf MFC de Hardenberg deelgenomen aan de BHV opleiding. Deze werd op eigen locatie gehouden in en rondom het sportcomplex. Dat ook het... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.