Blauwbek wandeltocht 2024

Blauwbek wandeltocht 2024

Geschreven door:
, 27 januari 2024

Na enkele jaren van afwezigheid is het zover: de langverwachte terugkeer van de Blaauwbek Marathon! En is de organisatie ontzettend trots op. Dit jaar heb je de kans om deel te nemen aan een van de meest opwindende hardloopevenementen in de regio, oftewel de friste marathon van Nederland. Want, wie wil er nou niet bibberend genieten van een mooi stukje Groningen?

Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of net begint, er is een afstand voor iedereen. Kies uit de 5 kilometer, 10 kilometer, de uitdagende halve marathon (21.1 kilometer) of de ultieme test, de volledige marathon (42.2 kilometer). Maar ook voor de fanatieke wandelaars zijn twee mooie routes uitgestippeld: kies tussen de 10km route of verdubbel naar 20km. De 10km wandelaars kunnen hun koffie stop houden bij Paviljoen Flonk en de 20km wandelaars ontvangen een warm welkom op het sportcomplex van MFC de Hardenberg. De koffie wordt U aangeboden door de organisatie van de Blauwbekmarathon. Op vertoon en tegen inlevering van de verstrekte consumptiebon ontvangen deelnemers een vers kopje koffie of thee. Wat is een wandeltocht nu zonder appelgebak ? Wij zorgen deze dag voor een heerlijke appeltaart punt (tegen betaling) in het sportcafé.

De Blauwestad is de perfecte locatie voor jouw volgende (hard)loop avontuur, met prachtige paden die je langs het meer leiden. Elke stap die je zet, zie je niet enkel je dampende adem, maar geniet je ook van onze betoverende natuur.

Dus maak je klaar om onbezorgd te genieten en te ontspannen tijdens deze ijskoude, maar o zo prachtige loopervaring in Oost-Groningen. Jij loopt toch ook mee? We zien jullie graag op zaterdag 24 februari.

Meer informatie op: https://blaauwbekmarathon.com/route/

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Hemelvaart en beide pinksterdagen gesloten - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Hemelvaart en beide pinksterdagen gesloten

2 mei 2024 - Gedurende Hemelvaartsdag en beide pinksterdagen is het sportcomplex inclusief het zwembad... lees verder »

Onderzoek sportcomplex de Hardenberg afgerond - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Onderzoek sportcomplex de Hardenberg afgerond

1 mei 2024 - Onderzoek sportcomplex de Hardenberg afgerond Studenten van de Rijksuniversiteit Groningen zijn in augustus 2023 gestart met het project StudentLabs. Middels subsidie van de provincie Groningen en... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.