Heropening met sportieve activiteiten, muziek en gezelligheid

Datum: 7 oktober 2023 - 8 oktober 2023

Heropening met sportieve activiteiten, muziek en gezelligheid MFC De Hardenberg Finsterwolde

Sportbedrijf MFC de Hardenberg viert de heropening van sportbedrijf MFC de Hardenberg met een geweldig sportief en feestelijk programma voor jong en oud!

Zaterdag 7 oktober wordt om 13.00 uur feestelijk afgetrapt met de officiële heropening van MFC De Hardenberg door Enith Brigita, Melanie Helweg en Jolein Boom.

Vervolgens zijn er tal van activiteiten, in de sporthal, het zwembad en het sportcafé! Neem je sportieve outfit of zwemkleding mee en doe mee!

Geniet van een broodje hamburger op het plein en live muziek in het sportcafé. Reserveer alvast tickets voor de Foute party die om 21.00 uur begint.

Zondag 8 oktober

Ook op zondag worden er van 13.00 tot 17.00 uur diverse sportieve clinics georganiseerd. Het enige wat je hoeft mee te brengen is je sportkleding en/of badkleding. Ook vandaag kun je genieten van live muziek van Lars Koehoorn en is er broodje hamburger verkoop op het plein van Sportbedrijf MFC De Hardenberg.

Wilt u nog meer agenda-items zien? Ga dan naar de pagina Agenda.

Staatssecretaris Hans Vijlbrief naar de Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Staatssecretaris Hans Vijlbrief naar de Hardenberg

18 september 2023 - 27 september om 19.00 uur zal staatssecretaris Hans Vijlbrief een bezoek brengen aan Sportbedrijf MFC de Hardenberg. Hij zal in gesprek gaan met bestuursleden van de Stichting die het complex van de... lees verder »

Zwemles vergoeding bij weinig inkomen - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Zwemles vergoeding bij weinig inkomen

16 september 2023 - Je kunt een aanvraag doen voor vergoeding van het behalen van diploma A en B en aanvullend diploma C. Eventueel kun je ook een aanvraag doen voor vergoeding van zwemkleding. Hiervoor is een regeling... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.