MFC de Hardenberg officieel ondergebracht in Stichting

MFC de Hardenberg officieel ondergebracht in Stichting

MFC de Hardenberg officieel ondergebracht in Stichting Stichting MFC De Hardenberg Finsterwolde

4 januari 2023

Onder auspiciën van Notariskantoor Van der Laan is op 3 januari de oprichtingsakte getekend van Stichting MFC de Hardenberg te Finsterwolde.

De vijf bestuursleden; Andre Hateboer, Arina Prins, Jan Kolthof (niet op de foto), Bouwe Simens en Marcel Werkman, zullen zich inspannen om het sportcomplex en het zwembad voor alle gebruikers en inwoners te behouden. Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan het uitwerken van een business plan en een bouwkundig rapport. Dit vormt de basis om verder te onderzoeken op welke wijze het complex een nieuw leven kan krijgen.

Hateboer: "Wij zijn de initiators, maar hebben de hulp van alle inwoners keihard nodig. Aanmelden als vrijwilliger is nog steeds mogelijk. Nu we een juridische status hebben en een bankrekening, kunnen we verder werken om ook inkomsten te genereren. Dit is hard nodig, we starten met niks en zullen daarom binnenkort starten met het werven van donateurs. Zodra de koppeling op onze website www.mfcdehardenberg.nl gereed is, kan op eenvoudige wijze automatisch een donatie worden gedaan. We hebben een ANBI status, dus voor bedrijven en particulieren is dit een gunstige bijkomstigheid en zijn de giften aftrekbaar van de belastingdienst."

Voor ons een mooie start voor 2023. Het zal een hectisch jaar worden, waarin veel moet gebeuren om ons doel te realiseren. Maar als wij allen er geen goed gevoel bij hadden, waren we hier niet ingestapt en een stichting opgericht.
Wij gaan vol energie en goede moed het nieuwe jaar in. We wensen onze gebruikers, verenigingen en vrienden van het sportcomplex/zwembad MFC de Hardenberg een gezond en sportief nieuwjaar toe!

Foto van links naar rechts: Arina Prins, Bouwe Simens, Marcel Werkman, Andre Hateboer, notaris mevr. M van der Laan.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.