Wat staat er op de planning?

Hier vindt u alle geplande evenementen van MFC De Hardenberg Finsterwolde.

Wilt u zelf een sport of ander event organiseren? Binnen- of buiten activiteiten, niets is onmogelijk en alles is bespreekbaar. De sporthal beschikt over een multifunctionele vloer, geschikt voor evenementen. Vanaf het sportcafé vinden regelmatig buitenactiviteiten plaats in de prachtige omgeving. Wij beschikken over compleet ingerichte ruimtes op een goed bereikbare locatie met ruime, gratis parkeergelegenheid. Neem vrijblijvend contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

16 december 2023 - Live in MFC De Hardenberg: de POMPERS - NOG AIN MOAL - MFC De Hardenberg Finsterwolde

16 december 2023 - Live in MFC De Hardenberg: de POMPERS - NOG AIN MOAL

Zaterdag 16 december gaan de Pompers op "hoes aan". Daar waar het allemaal begon in Finnerwold in jeugdsoos t Schienvat, zal de Rock en Lol band... lees verder »

STEM op Stichting MFC de Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

STEM op Stichting MFC de Hardenberg

2 november 2023 - Het is ieder jaar één van de vijf categorieën bij Sportgala Groningen: de Breedtesportprijs. De komende editie krijgt deze prijs een nieuwe opzet. Vanaf dit jaar dingt vanuit iedere Groninger... lees verder »

Live in MFC De Hardenberg: de POMPERS - NOG AIN MOAL - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Live in MFC De Hardenberg: de POMPERS - NOG AIN MOAL

27 oktober 2023 - Zaterdag 16 december gaan de Pompers op "hoes aan". Daar waar het allemaal begon in Finnerwold in jeugdsoos t Schienvat, zal de Rock en Lol band weer gaan spelen. Dit exclusieve optreden "nog ain... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.